За інформацією відділу «Контактний центр Покровської міської ради», за минулу добу стались такі аварійні ситуації у сфері діяльності ЖКГ.

  • О 7.40 відбулася аварійна зупинка котельні №13 (порив на теплотрасі) у с. Шевченка. Без теплопостачання залишалися мешканці будинків по вул. Весела. Також було припинено теплопостачання до амбулаторії №5. Аварійна ситуація була усунута фахівцями КП «Покровськтепломережа» о 16.15.
  • О 10.00 відбулася аварійна зупинка котельні №12 (вийшла з ладу засувка) у місті Родинське. Без теплопостачання залишалися мешканці кількох будинків по вул. Шахтарської Слави, вул. Пушкіна, вул. Садова, вул. Лєрмонтова. Аварійна ситуація була усунута фахівцями КП «Покровськтепломережа» о 10.50.

Станом на 08.03.2022 року усі комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

  • З ранкового зведення від диспетчера ДСНС була отримана інформація про небезпечну ситуацію, що сталася у підвалі багатоквартирного будинку по вул. 8 березня. Відбулося замикання дротів у підвалі без подальшого горіння. Виїзд о 9:53.
  • Також протягом доби 07.03.2022 року, відповідними фахівцями ДСНС відпрацьовано 15 заявок з вилучення ВНП, вилучено 30 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Повідомлень про надзвичайні події на території покровської ОТГ до відділу «Контактний центр Покровської міської ради» не надходило.

Нагадаємо, номер Контакт-центру Покровської міської ради 0800300101.