Пішов із життя заслужений лікар України, почесний мешканець Мирнограду Анатолій Гнатович Рибка. Його серце зупинилось сьогодні вночі, повідомляє Мирноградська МВА.

Анатолій Рибка народився 16 червня 1937 року в с. Удачне. У 1961 році після закінчення Дніпропетровського медичного інституту був направлений на роботу лікарем-хірургом до Новоекономічної лікарні.

З 1967-1969 рр. працював завідувачем хірургічного відділення, заступником головного лікаря Димитровської центральної міської лікарні. З квітня 1970 р. призначений головним лікарем цієї лікарні та працював на посаді по липень 2012 року. І він сам, і персонал його клініки вилікували чимало хворих із навколишніх міст та сіл.

Кавалер ордена Трудового Червоного прапора та ордена Леніна, удостоєний медалей «За доблесну працю», «Ветеран праці», неодноразово нагороджувався почесними грамотами та дипломами Міністерства охорони здоров'я.

Численні нагороди лікаря Анатолія Рибки – свідчення визнання його заслуг державою. Численні врятовані життя – доказ правильності обраного ним життєвого шляху.

Щирі співчуття рідним, близьким та колегам Анатолія Гнатовича.

Світлі спогади про Лікаря з великої літери назавжди залишаться у серцях людей, яким він врятував життя.