Зроблено перші кроки до відновлення Палацу спорту «Олімп» в Мирнограді. Учора на об’єкті побували представники проектної організації. Про це повідомив у Facebook народний депутат України Руслан Требушкін.

Нардеп нагадав, що реконструкція Палацу спорту «Олімп» розпочалася у 2012 році, але в 2014-му з об’єктивних причин була призупинена.

«Наша команда прийняла рішення – прикласти максимум зусиль, щоб довгоочікуваний спортивний комплекс врешті-решт запрацював, – повідомив Руслан Требушкін. – У рамках меморандуму про співпрацю компанія «Донецьксталь» безкоштовно передала у комунальну власність Покровської міської ради палац спорту «Олімп». Це дасть можливість залучати обласні, державні та грантові кошти на його відновлення».

19 лютого група технічних спеціалістів, представників проектної організації оглянула будівлю, оцінила її стан, ознайомилась з проектом, щоб внести до нього відповідні коригування.

«Розумію, що попереду ще багато роботи! Однак я щиро радію, що зараз, будучи народним депутатом, я маю можливість виконати те, що не вдавалося у статусі міського голови», – написав Руслан Требушкін, висловивши впевненість, що Палац спорту «Олімп» з басейнами та сучасними спортзалами стане перлиною Донецької області та України.