На мешканців Покровської громади на прийдешньому тижні очікує доволі тепла, як на жовтень, погода. Хоча осінь все ж починає потихеньку витісняти зі своїх позицій літо, яке цього року затрималось на цілий місяць. Температура повітря коливатиметься від 9 градусів тепла вночі до +22 удень. Чи буде дощ цього тижня – дізнаєтесь із прогнозу, який ми підготували на основі даних сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 2 жовтня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме +22°С, вночі стовпчик термометра показував до +16°С. Весь день буде похмурим, але без опадів. Роз’ясниться ближче до вечора. Вітер з майже непомітного в першій половині дня посилиться до 6 м/с у другій половині доби.

Вівторок, 3 жовтня, буде прохолоднішим за понеділок. Уночі буде +11°С, удень +19°С. Протягом дня сонце буде надсилати теплі промінчики, а от уранці та ввечері ховатиметься за хмарами. Північний вітер матиме швидкість 4-5 м/с.

У середу, 4 жовтня, стовпчик термометра не підніметься вище +11°С вночі та +22°С вдень. Мінлива хмарність, без опадів. Вітер переважно південно-західний, 1-4 м/с.

У четвер, 5 жовтня, вночі на нас чекають +13°С, вдень повітря прогріється до +21°С. Протягом дня хмарно з проясненнями, можливий невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 4-5 м/с.

П’ятниця, 6 жовтня, буде хмарною з проясненнями. Опадів не прогнозується. Повітря прогріється до +20°С в денні часи, вночі термометри покажуть +12°С. Вітер змінних напрямків, 3-7 м/с.

У суботу, 7 жовтня, стовпчик термометра з +9°С вночі підніметься до +17°С удень. Доба буде похмурою, сонце прогляне крізь хмари лише вранці. Ймовірність опадів складає 20%. Вітер західний, 4-7 м/с.

Неділя, 8 жовтня, прогнозується похмурою. Ймовірність опадів 30%. Очікуються +16°С вдень та +13°С вночі. Вітер західний, 7-8 м/с.

Часи курток та парасольок вже близько. Плануйте життя - щоденне, гардеробне і перспективне - згідно прогнозу погоди.