За виконання бойового завдання покровчанин Сергій Фляга отримав нагороду. Про це повідомили у Донецькому обласному ТЦК та СП.

Солдат Сергій Фляга народився у місті Покровськ Донецької області, був призваний на військову службу у червні 2022 року. Станом на зараз проходить військову службу на посаді гранатометника механізованого взводу механізованої роти військової частини А7273.

3 05.08.2022 бере участь у відбитті збройної агресії російської федерації. Сумлінно виконує свої службові обов’язки. Зарекомендував себе як грамотний та дисциплінований військовослужбовець. У складній ситуації, пов’язаній з захистом державного суверенітету та територіальної цілісності України, діяв впевнено і приймав правильні рішення.

27.05.2024 року виконував бойові завдання в районі н.п. Уманське Покровського району Донецької області. Під час виконання бойового завдання, незважаючи на великий ризик та загрозу власному життю і здоров’ю, а також щільний вогонь артилерії та мінометів, його підрозділу вдалось завдати втрат ворожим групам у кількості 7 військовослужбовців загиблими, чим вдалось забрати та закріпитись на двох позиціях противника.

За виконання завдання був нагороджений відзнакою – нагрудний знак «Хрест Сил Територіальної Оборони».