Різдвяні та Новорічні свята – це час, коли уся сім'я збирається разом, щоб насолодитися теплими моментами та добрим кіно. Ми підібрали п'ять чудових фільмів, які допоможуть створити святковий настрій і подарують незабутні враження.

«Різдвяні хроніки» (2018) – комедія, пригоди

Захоплююча історія про брата та сестру, які в ніч перед Різдвом виявляються втягнутими в неймовірну пригоду разом з Санта Клаусом. Фільм поєднує в собі гумор, пригоди та різдвяний дух.

«Грінч» (2018) – комедія, фентезі

Яскрава анімаційна інтерпретація класичної різдвяної історії Доктора Сьюза. Фільм розповідає про Грінча, зеленого зануду, який планує викрасти Різдво у мешканців містечка Вувіль. Втім зустріч з маленькою дівчинкою змінює його ставлення до свята.

«Щасливого Різдва» (2019) – комедія, мелодрама

У центрі сюжету – історія невезучої дівчини Кейт, яка мріяла про кар’єру співачки, але вимушена працювати ельфом у магазині. Випадкова зустріч з привабливим незнайомцем змінює її життя назавжди.

«Містер Джангл і різдвяна подорож» (2020) – мюзикл, фентезі

Фільм розповідає про талановитого винахідника іграшок Джеронікуса Джангла. Його онука Джоурні вирушає на пошуки вкраденого найціннішого винаходу свого дідуся. Ця подорож допомагає зцілити старі рани Джеронікуса і повертає йому віру в різдвяну магію.

«Люта нічка» (2022) – різдвяний бойовик з сумішшю комедії, криміналу та трилера

Під час різдвяної вечірки група найманців захоплює в полон заможну родину. Допомогу чекати нізвідки, тому Санта Клаусу доведеться самотужки рятувати Різдво. Фільм відрізняється нестандартним підходом до різдвяної тематики, пропонуючи глядачам щедру порцію екшену та чорного гумору.

Раніше Pokrovsk.news писав про п’ять незвичайних фільмів, що зігріють вас цієї зими.