У селі Рівне Мирноградської громади, згідно з офіційними даними, живуть 340 осіб. Про це повідомила староста села Ольга Черкасова.

У цьому невеликому населеному пункті є централізоване водопостачання за графіком, питну воду привозять. Ємності з питною водою знаходяться в будівлі сільської ради. Своєї свердловини в селі немає, тому діє обмеження.

«За сприяння Мирноградської військової адміністрації встановлені три ємності у всіх наших трьох селах. Це питна вода. Завозиться вона в міру розбирання, в середньому – раз на тиждень. На питну воду діє обмеження – п’ять літрів на день на одну особу», – розповіла Ольга Черкасова.

У Рівному регулярно видають гуманітарну допомогу. У сільській раді – черги з тих, хто відноситься до пільгових категорій і прийшов за такою підтримкою.

У селі також відкрили віддалене робоче місце для представника Центру надання адміністративних послуг. Зараз триває процес отримання ключів, після чого мешканці села зможуть користуватись адмінпослугами, не виїжджаючи зі свого населеного пункту.