Ще 27 жителям Покровської громади призначено одноразову матеріальну допомогу з місцевого бюджету. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Комісія з питань надання допомоги під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо розглянула на черговому засіданні 27 пакетів документів, що надійшли від жителів громади протягом останнього місяця. 

Три з них стосувалися допомоги сім’ям загиблих внаслідок збройної агресії рф. Так, комісією було визначено компенсацію в розмірі 100 тисяч гривень родині загиблого під час обстрілу Покровська 7 серпня. Також затверджено виділення фінансової підтримки двом родинам загиблих військовослужбовців. Кожна з отримає з місцевого бюджету по 50 тисяч гривень.

Інші звернення стосувались отримання фінансової допомоги на лікування. Усі заяви було задоволено.

«За результатами обговорень було прийнято позитивні рішення щодо надання матеріальної допомоги, задоволено усі заяви громадян. Під час розгляду документів, наданих заявниками, комісією враховані висновки, зазначені в довідках, виданих закладами охорони здоров’я, актах обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників та обставини, в яких перебуває родина», – зауважила Олена Харчевна.

Раніше повідомлялося, що в Покровській громаді до Дня людей похилого віку виплатять одноразову грошову допомогу громадянам старше 90 років. Для цього потрібна особиста заява.