Жителі вулиці Янтарна в Мирнограді звернулися до начальника міської військової адміністрації Юрія Ключки через поганий стан дороги. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Мирноградці розповіли, що вся дорога в канавах і ямах, до того ж, практично завжди по ній біжать струмки води. З проханням відсипати проїжджу частину або хоча б спланувати її грейдером люди вже звертались до місцевих комунальників. Проте ті не поспішають братися за справу через заборгованість… за вивіз сміття.

«Вони нам дали список боржників, ми походили, поговорили. Хтось заплатив, ми ж не можемо кожного контролювати», – розповідає місцева мешканка. 

Справа у тому, що відсипкою доріг і вивозом сміття в Мирнограді займається одне підприємство – багатогалузеве об’єднання комунального господарства. Виконання обох цих функцій потребує чималих коштів, джерело яких – оплата мирноградцями наданих послуг.

У приватному секторі Мирнограда багато доріг, що потребують ремонту та підсипки. Мешканцям Янтарної допоможуть розрівняти проїжджу частину.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що Юрій Ключка у першу річницю призначення на посаду начальника Мирноградської МВА розповів про життєдіяльність громади.