Сьогодні, 5 лютого, на одній з дільниць траси Покровськ – Дніпро близько півсотні людей перекрили рух автотранспорту. Як з’ясувалося, таким чином жителі Удачненської селищної, Першотравневої та Сергіївської сільських рад відстоювали своє право приєднатися до Покровської об’єднаної територіальної громади.

За словами селян, піти на такі крайні заходи їх змусила позиція місцевих депутатів, які, незважаючи на думку більшої частини жителів цих населених пунктів, не приймають рішення щодо приєднання до Покровської ОТГ. Люди говорять, що визначились з вибором ще кілька років тому та досі відстоюють свої голоси.

«Ми вийшли, аби нас почули. Ми відстоюємо право увійти до складу Покровської територіальної громади. Села вже давно потребують допомоги та уваги зі сторони міста. Так чого б нею не скористатися?» – заявляють учасники акції.

Через негоду попереджувальна акція закінчилася досить швидко. Але її учасники запевняють, що і надалі вдаватимуться до перекриття траси – до тих пір, поки місцеві депутати їх не почують та не візьмуть до уваги волевиявлення людей.