Добропілля стало другим після Покровська містом, в якому будуть регулярно надаватись безоплатні юридичні консультації жителям. Така домовленість закріплена меморандумом, підписаним міською військовою адміністрацією та Гельсінською спілкою з прав людини.

Ірина Ширина, начальниця Управління соціального захисту населення міста Добропілля, каже, що такі зустрічі будуть проводитись на регулярній основі.

«Прийом громадян відбуватиметься у міському Управління соцзахисту населення, в окремому кабінеті. Якщо у громадян виникатиме необхідність, консультації юристи надаватимуть регулярно», - розповіла Ірина Ширина

На першу зустріч з юристом звернулось близько 25 громадян. Кажуть, що зараз важко кудись звернутись та отримати кваліфіковану юридичну допомогу.

Цікавлять людей найрізноманітніші питання: від розподілу спадщини і до нарахування субсидії, пенсії та інших соціальних виплат.

Про наступні буде повідомлено на інформаційних платформах УСЗН у Фейсбуці, або ж можна дізнатись за телефонами: (062-77) 2-80-59, (062-77) 2-78-75.