У Мирнограді чоловік наніс товаришу кілька ударів ножем, які виявилися не сумісними з життям. Зловмисника, який переховувався, затримали оперативники та кінологи зі службовою собакою, повідомляє Покровський відділ поліції.

До чергової частини Мирноградського відділення поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила про те, що виявила труп свого 61-річного знайомого з явними тілесними ушкодженнями.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що загиблий має два ножових поранення та чисельні забої. Під час розшукових заходів із залученням службового собаки поліцейські встановили особу підозрюваного у тяжкому злочині. Службовий пес Боніфацій за запаховим слідом привів правоохоронців до однієї з квартир багатоповерхового будинку, де мешкав зловмисник.

У результаті слідчих дій з’ясувалося, що минулої суботи, 23 листопада, у гості до потерпілого завітав 64-річний приятель. У ході вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість двічі вдарив господаря кухонними ножами.

Наразі правопорушник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.