Минулого дня співробітники сектору реагування патрульної поліції Добропільського відділення поліції під час патрулювання на ґрунтовій дорозі між м. Добропілля та м. Білозерське виявили перекинутий автомобіль ВАЗ 2101 без водія. В салоні автівки було виявлено труп невідомої жінки віком близько 40 років, інформує pokrovsk-police.dn.ua.

Проведеними заходами оперативниками Добропільського відділення поліції особа водія, який знаходився за кермом автомобіля під час ДТП, була встановлена. Ним виявився 57-річний раніше судимий мешканець с. Св’ятогорівка.

Чоловік пояснив, що направлявся з м. Білозерське. На виїзді з міста його зупинила малознайома дівчина на ім’я Ганна та попросила підвезти до Св’ятогорівки. Під час руху на ґрунтовій дорозі водій не впорався з керуванням та автомобіль перекинувся. Побачивши, що від отриманих травм дівчина померла, чоловік з місця події втік.

Наразі водій затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Проводяться заходи щодо встановлення особи померлої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За повідомленням прес-служби прокуратури, на момент освідування у медичному закладі встановлено факт перебування затриманого у стані алкогольного сп’яніння.