Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Херсонщину попередив водіїв вантажівок про нову операцію з контролю за дотриманням вагових норм автівок — «усі будуть зважені, але не всі щасливі», передає УНН.

Так, після підписання угоди про морську концесію у ході робочої поїздки на Херсонщину, голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв поінформував, що в області сьогодні стартує спеціальна операція щодо недопущення перевантажень автомобілів на дорогах.

«Сьогодні ми запускаємо операцію спільно з міністерством інфраструктури і Укртрансбезпекою. Вона має робочу назву «Зважені і щасливі». Ми будемо зважувати і робити це за участі представників інший регіонів», — сказав він.

Зеленський в свою чергу зазначив, що операція не тільки на Херсонщині, а і по всій країні.

«Я хочу доповнити. Ви знаєте, що проводиться операція через ці вантажі, через те що розбивають наші дороги, на які ми виділяємо цього року біля 80 млрд гривень — великі гроші для держави, такого ніколи не було. Тому у нас операція не тільки на Херсонщині, операція дійсно по всій країні. Там також підключені і Національна поліція і також Служба безпеки України. Я не знав назву... операції, про яку сказав пан Гусєв, але хочу скоригувати трошки її: всі водії точно будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі», — сказав Президент.