Президент України Володимир Зеленський вимагає провести повний аудит діючих тарифів в Україні. Він доручив провести аудит заступнику керівника Офісу президента Кирилу Тимошенку.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Насамперед повний аудит повинен бути проведений щодо тарифів на опалення, побутовий газ і користування пасажирським транспортом.

«Глава держави доручає заступнику керівника офісу Президента України Кирилу Тимошенку, відповідальному за регіональну політику, провести повний аудит наявних тарифів у Києві та в областях України, порівняти ціноутворення за різні проміжки часу, а також отримати вичерпні роз'яснення від відповідних керівників на місцях щодо завищених тарифів і тарифної політики в цілому», - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що Кабінет міністрів України запропонував всім категоріям громадян можливість для істотного зниження ціни на газ і опалення.

"Завданням всіх представників системи державної влади є робота в інтересах громадян. Нагадуємо, що якість управлінської роботи на місцях не може вимірюватися листуванням і спогадами в ЗМІ, а має конкретне вираження в платіжках", - зазначили в ОП.

РБК-Україна