З Добропільської автостанції можна вирушити за кордон або в будь-який куточок України. Кількість маршрутів збільшується, найбільше рейсів – за популярними напрямами. Про це повідомили працівники автостанції кореспонденту телеканалу «Орбіта».

«У бік Дніпра в нас відправляються рейси кожні пів години, в бік Краматорська – кожну годину», – розповіла касирка пані Олена.

Також затребувані рейси до Харкова, Києва та Кропивницького, збільшується і кількість міжнародних маршрутів.

«У Польщу, Чехію, країни Балтики – Естонія, Латвія, Литва. До Жешува, Вроцлава, Варшави, Катовіце, Ополе. Квитки можна придбати в касі автостанції, яка працює з 6 години ранку до 16:30, або на сайті Inbus», – каже начальниця Добропільської автостанції Вікторія Липська.

Міжнародні рейси виконуються з пересадкою, тому пасажирам радять звертатися до касира за додатковою інформацією.

«Пересадка виконується або в Дніпрі, або в Харкові – це вирішує пасажир, як йому зручніше. Йти в касу в Харкові або Дніпрі та переоформляти квиток не потрібно», – зазначає Вікторія Липська.

Якщо по Україні та за кордон поїхати не складно, то деякі приміські маршрути залишаються не закритими – кажуть співробітники автостанції. Наприклад напрямок до сусіднього Білозерського. Перевізники працюють самі по собі, тож пасажирам потрібно самостійно з’ясовувати, де, коли та як потрапити на рейс.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Кабмін виділив понад 2,38 млрд грн на відновлення автодоріг в прикордонних та прифронтових областях України, зокрема на Донеччині.