У Мирнограді двоє чоловіків увірвалися в будинок, побили господаря та відкрито заволоділи майном. Аби викрити зловмисників, поліцейським знадобилося кілька годин. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

До чергової частини Мирноградського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків увірвалися в дім 34-річного місцевого мешканця, який має проблеми зі здоров'ям та не може самостійно пересуватися. Зловмисники побили хазяїна, забрали пральну машину, тюнер до телевізора, фен та мобільний телефон, після чого зникли.

Потерпілий зміг описати зовнішність нападників. На їх затримання відразу були орієнтовані всі наряди поліції. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів вже через декілька годин співробітники кримінальної поліції встановили особи та затримали підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі місцеві мешканці 21 та 56 років, один з яких знаходився у розшуку за скоєння кримінального правопорушення.

Чоловіки були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони зізналися у скоєнні нападу та пояснили, що викрадене планували продати, а виручені гроші витратити на власні потреби.

Майно, здобуте злочинним шляхом, вилучено у якості речових доказів та буде повернуто законному власнику.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.