Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради, на якому було розглянуто два основних питання. Про це повідомляється на сайті Покровської міськради.

Члени виконкому підтримали пропозицію начальниці УСЗН Ірини Бонзюх щодо звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг в структурних підрозділах територіального центру соціального обслуговування Покровської ОТГ.

Також без зауважень ухвалено рішення передати автомобіль ВАЗ LADA NIVA 2131100 з балансу КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс Покровської міської ради.

Крім того, Ірина Бонзюх зробила оголошення, що Управління соціального захисту може забезпечити дитячим харчуванням та підгузками сім’ї переселенців, в яких є малі діти.

Міський голова Руслан Требушкін подякував керівництву шахтоуправління «Покровське» за оперативну допомогу. За проханням міської влади підприємством були виготовлені 300 кувалд та 300 ломів для укриттів, і вже сьогодні інструменти будуть передані громаді.

У розділі «Різне» присутні обговорили зі старостами приєднаних територій нагальні питання та проблеми. Так до с. Піщане, с. Звірове та с. Котлине не ходить транспорт, а у с. Срібне перестав працювати аптечний пункт. Усі ці звернення будуть розглянуті та вирішені якомога скоріше.