Напередодні навчального року в Покровській громаді відбулася щорічна педагогічна конференція. Учасники заходу підбили підсумки, обговорили плани та виклики і привітали колег із здобутками. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Педагогам, чиї учні змогли перемогти на конкурсах та олімпіадах міського та обласного рівнів, вручили грошові сертифікати.

Також були представлені нові керівники чотирьох закладів освіти громади: Ярослав Бражко – директор Піщанського закладу загальної середньої освіти, Дар’я  Швидкіна – Початкової школи №4, Наталія Радченко – ЗОШ №12 та Ірина Зініч – НВК №1.

Із змін у сфері освіти Покровська також те, що ліцей «Надія» та багатопрофільну гімназію об’єднали в один навчальний заклад, який відтепер матиме назву «Ліцей №1».

«Тепер у цьому закладі освіти буде чотири класи в кожній паралелі, і якомога більше представлено  профілів для навчання», – повідомила начальниця Покровського міського відділу освіти Любов Воротинцева.

Як зазначили на педконференції, класи укомплектовані, до навчання готові й педагоги, і діти. Проте поки в Покровській громаді воно продовжуватиметься в дистанційному форматі, адже безпекова ситуація не дозволяє школярам сісти за парти.

Більше про питання, які обговорювалися на конференції, – в сюжеті ТК «Орбіта».