За добу ворог обстріляв 118 населених пунктів у 10 регіонах України. З початку року це найбільша кількість міст та сіл, які потрапили під удар – повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Полтавська область: близько опівночі російські військові атакували нафтопереробний завод у Кременчуці. Упродовж кількох годин майже 100 рятувальників гасили вогонь. Використовували робот для пожежогасіння. На щастя, минулося без жертв», – зазначив голова МВС.

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін опублікував фото з місця події та написав, що інформація про руйнування з’ясовується, підприємство наразі не працює.

На Донеччині, за повідомленням Ігоря Клименка, внаслідок обстрілу селища Південне загинула людина.

У Харківській області ввечері окупанти обстріляли Куп’янський район. У селі Петропавлівка одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

На Дніпропетровщині окупанти тричі з артилерії атакували Нікопольський район. Під удар потрапило місто Нікополь, села Іллінка та Мар’ївка.

«Херсонська область: ворог обстрілював регіон упродовж всієї ночі. Ввечері окупанти завдали удару по селу Чарівне у Бериславському районі та місту Берислав. Постраждали дві людини. Під обстріл потрапило село Чайкине Херсонського району, одна людина загинула. Після опівночі російські військові знову обстріляли Бериславський район. Також нанесли 8 авіаударів по селах Кринки та Львове», – зазначив Ігор Клименко.

У Миколаївській області опівночі окупанти з артилерії обстріляли Очаків, пошкоджено два приватні будинки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 31 жовтня росіяни обстріляли місто Селидове Донецької області. Пошкоджені близько 30 приватних будинків, два підприємства, три автомобілі та ЛЕП – люди не постраждали.