За минулу добу Мирноградська громада декілька разів потрапила під ворожий обстріл. Перші два обстріли припали на околиці міста, третій прийшовся по дитячому садку та житловій п’ятиповерхівці. Де зруйновано під’їзд. На жаль, загинула жінка, семеро людей отримали поранення, повідомили у Мирноградській МВА.

На ранок 15 липня пошукові роботи ще тривали.

Пресслужба голови ДонОДА Вадима Філашкіна вчора повідомила, що у Мирнограді росіяни влучили ракетою по адмінбудівлі та багатоповерхівці. Вбили одну людину, поранили 6. За попередньою інформацією, ще 2 людини перебували під завалами. На ранок сьогоднішнього дня вже відомо про сімох поранених.

За даними Донецької обласної прокуратури, 14 липня 2024 року, о 16:25, війська рф здійснили атаку на м. Мирноград. У результаті влучання одного із засобів ураження в багатоквартирний будинок у своїй оселі загинула жінка 40 років.

Ще шестеро цивільних віком від 40 до 84 років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Чотирьох жінок та двох чоловіків доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, забоями та різаними ранами. У двох пенсіонерів, до того ж, діагностовано отруєння чадним газом.

Попередньо, окупанти вдарили по місту «УМПБ Д-30СН». В населеному пункті пошкоджені житлові будинки та дитсадок.