З 23 липня до 30 серпня на території нашої країни проводиться профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Безпечне шосе». Мета відпрацювання – підвищення рівня безпеки учасників дорожнього руху та зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод. В першу чергу поліцейські приділяють увагу аварійно-небезпечним ділянкам доріг з найбільшою кількістю дорожньо-транспортних пригод.

Так, з початку відпрацювання, співробітниками сектору реагування патрульної поліції Покровського відділу поліції виявлено 47 порушників Правил дорожнього руху. Серед них один водій керував транспортним засобом у стані сп’яніння, 8 водіїв керували транспортом без відповідних документів та 9 водіїв порушили правила маневрування.

Поліцейські закликають бути уважними та обережними на дорозі. Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання правил дорожнього руху - це запорука збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків.

pokrovsk-police.dn.ua