Покровські слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який вчиняв домашнє насильство. Правопорушник систематично нецензурно ображав та погрожував фізичною розправою своїй колишній дружині, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Перша заява від мешканки Покровська надійшла до поліції у грудні минулого року. Жінка поскаржилася на свого колишнього чоловіка, який систематично приходив до неї додому у стані алкогольного сп’яніння та вчиняв сварки.

Дільничні офіцери Покровського відділу поліції поставили 48-річного дебошира на відповідний облік та склали відносно нього чотири протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Не зважаючи на профілактичні бесіди з порушником та заходи адміністративного впливу, його поведінка не змінилась і він продовжував вчиняти домашнє насильство. Крім сварок, чоловік навіть побив вікна у будинку потерпілої, де вона мешкала із неповнолітньою дитиною.

У результаті слідчі відкрили відносно порушника кримінальне провадження та повідомили йому про підозру за вчинення злочину, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

На даний час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.