23 жовтня на шахті у Мирнограді важкі травми отримав 42-річний шахтар, а вчора на шахті Селидового під час виконання наряду травмувався гірник 1976 року народження, інформує сайт Покровського відділу поліції.

Учора до чергової частини Мирноградського відділення поліції надійшло повідомлення про травмування шахтаря.

Було встановлено, що під час виконання ремонтних робіт був травмований 42-річний гірник

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, 23 жовтня 2019 року о 10:30 в насосній камері головних водовідливних установок на горизонті 217 м внаслідок раптового включення електричного насосу, який ремонтував 42-річний гірник, провернувся ремонтний ключ та вдарив чоловіка по ногах. Постраждалого з травматичною ампутацією обох нижніх кінцівок в області гомілок доставлено до реанімації Мирноградської центральної лікарні, де чоловіка було прооперовано.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Інший випадок стався вчора на одній з шахт Селидового. Так, під час виконання наряду, травмувався 43-річний мешканець Новогродівки. Чоловіку негайно була надана медична допомога та госпіталізовано до лікарні.

За даним фактом слідчими Покровського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.