Скоївши наїзд на жінку, водій викликав для потерпілої швидку допомогу, а правоохоронців про аварію не попередив та зник з місця події. За добу співробітники СРПП Покровського відділу поліції розшукали водія-втікача, інформує сайт Покровського відділу поліції.

До поліції Покровська 24 вересня близько 20 години надійшло повідомлення, що по вул. Захисників України сталася аварія, внаслідок якої постраждала жінка, яку забрала карета швидкої допомоги.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 32-річна місцева мешканка на велосипеді рухалась по вул. Захисників України, в попутному напрямку рухався і невстановлений автомобіль, який і здійснив наїзд на жінку. Після виклику швидкої допомоги, водій автівки втік з місця пригоди.

Поліцейські розпочали пошуки правопорушника. Вже за добу транспортний засіб та водій-втікач були розшукані. І допомогли в цьому співробітникам сектору реагування патрульної поліції Покровського відділу поліції «розумні» камери відеоспостереження. З’ясувалось, що в день скоєння ДТП за кермом автівки перебував 35-річний місцевий мешканець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.