Протягом доби ворог 15 разів атакував мирне населення Донеччини. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Під вогнем перебували 9 населених пунктів: місто Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Мирноград, Новогродівка, Часів Яр, селища Очеретине, села Новобахмутівка, Серебрянка. По житловому сектору ворог бив із авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Ураган», артилерії, а також дронами», – йдеться в повідомленні.

Пошкоджено 65 цивільних об’єктів – 24 житлових будинки, лікарня, дитсадок, школа, магазини, гаражі, 33 автомобілі.

З артилерії росія накрила Красногорівку, вбила 60-річну жінку.

Ще одна людина загинула внаслідок обстрілу Серебрянки.

Внаслідок ракетного удару по Новогродівці, як вже повідомлялося, поранено дитину. Пошкоджено 12 будинків, лікарню, магазин, гаражі та автомобілі.

Авіаударом по Авдіївці частково зруйновано дев’ятиповерхівку.

Крім того, сьогодні близько 3:30 окупанти спрямували ракету на Слов’янськ, поцілили в промисловий об’єкт. Руйнувань зазнало підприємство, 4 багатоквартирних будинки, котельня та газопровід. Інформації про постраждалих не надходило.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 26 січня після опівночі росіяни обстріляли ракетами С-300 Мирноград та Новогродівку. У Мирнограді відомо про 6 поранених, зокрема двох дітей 8 та 16 років. У Новогродівці постраждав 11-річний хлопчик.