За добу окупанти здійснили 32 вогневі атаки на 12 населених пунктів Донеччини. Про це повідомляє поліція Донецької області.

Постраждали міста Авдіївка, Бахмут, Курахове, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Соледар, смт Велика Новосілка, села Времівка, Карлівка, Архангельське, Курдюмівка.

Ворог застосував ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Смерч», «Ураган», артилерію, міномети.

Є вбиті та поранені мирні жителі. Зруйновано та пошкоджено 30 цивільних об‘єктів – 21 житловий будинок, дитячий садок, науково-дослідницький інститут, ТЕС, магазин.

Зафіксовано три ракетних удари із ЗРК «С-300» по Слов’янську. Російські снаряди поцілили в інфраструктуру. Пошкоджено один багатоквартирний та п’ять приватних будинків. За попередніми даними, люди не постраждали.

Із «Ураганів» окупанти обстріляли Лиман, поцілили в багатоквартирні будинки, загинула людина, є травмовані. Зі «Смерчів» ворог вдарив по Кураховому, пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та 2 приватних будинки, інформація щодо жертв і поранених не надходила.

Найгучніше було в Бахмуті. За добу рашисти обстріляли місто вісім разів, вбили та поранили цивільних, серед травмованих – дитина. Руйнувань зазнали три приватних будинки та дитячий садок.

Внаслідок артилерійських обстрілів є поранені в Соледарі та Торецьку.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.