Рятувальники Донеччини за добу ліквідували 13 пожеж, 5 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Вчора опівдні ворог завдав удару по житловому сектору села Нове Краматорського району. Внаслідок обстрілу виникла пожежа на території приватного житлового будинку», – повідомляють у ДСНС.

Рятувальники ліквідували загоряння зруйнованих конструкцій будинку на площі 56 квадратних метрів та сухої трави на площі 2 гектари.

Того ж дня внаслідок обстрілу міста Білозерське Покровського району виникло загоряння вантажного автомобіля. Співробітники ДСНС ліквідували пожежу на площі 15 квадратних метрів.

У місті Торецьк через ворожий обстріл зайнялися гаражі на території недіючого підприємства. Надзвичайники локалізували загоряння 4 гаражів на площі 400 квадратних метрів. Через повторний обстріл та загрозу життю рятувальників ліквідацію пожежі було призупинено.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Білозерському внаслідок обстрілів було травмовано двох цивільних осіб, пошкоджено 4 багатоквартирних будинки.