Росіяни здійснили 49 атак у 19 населених пунктах. Більшість снарядів випущені по житловому сектору, є загиблі та поранені.

Армія рф обстріляла міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Часів Яр, Курахове, Слов’янськ, смт Очеретине, села Богоявленка, Времівка, Карлівка, Ласточкине, Калинівка, Максимільянівка, Красногорівка, Молочарка, Розкішне, Сєверне, Тоненьке, Хромове.

Ворог вдарив з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, мінометів.

Знищено та пошкоджено 70 цивільних об’єктів – 43 житлових будинки, приміщення заводу, монумент, газову трубу, лінію електропередачі, господарчу споруду, гараж, автомобілі.

Сім авіаударів, обстріли з «Градів» та артилерії витримала Авдіївка. Пошкоджено будівлі заводу, інформації щодо жертв не надходило.

З «Градів» рашисти накрили Курахове, поцілили у 7 багатоквартирних будинків та автомобілі. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Снаряди з «Ураганів» та «С-300» ворог спрямував по Костянтинівці. Руйнувань зазнали 27 приватних осель, один багатоквартирний будинок, 13 автомобілів та об’єкти інфраструктури. Є травмовані цивільні мешканці.

Внаслідок ворожих атак маємо загиблих у Красногорівці, а також поранених у Максимільянівці, Бахмуті, Молочарці.

Поліція Донеччини