За січень-серпень 2019 року фахівцями Покровсько-Добропільського управління ГУ Державної податкової служби в Донецькій області легалізовано працю 4756 громадян. Про це повідомляє прес-служба управління.

При цьому до бюджету додатково надійшло 8,3 млн. грн. єдиного внеску, 13,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 0,6 млн. грн. військового збору. У тому числі в серпні легалізовано працю 682 громадян, бюджет додатково отримав 1,9 млн. грн. єдиного внеску.

Крім того, за вісім місяців поточного року виявлено та залучено до державної реєстрації 930 громадян, які здійснювали незаконну підприємницьку діяльність. За результатами проведених заходів щодо легалізації їх підприємницької діяльності сплачено 0,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 1,0 млн. грн. єдиного внеску та 1,0 млн. грн. єдиного податку.

«Питання недопущення використання суб’єктами господарювання найманої праці без належного оформлення трудових відносин, виявлення фактів нелегальної виплати заробітної плати найманим працівникам залишається на пильному контролі податківців», – звернула увагу платників податків начальник Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області Алла Єльникова під час чергової зустрічі у місті Покровську.