З нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок мешканкам Покровської громади вручили почесні відзнаки. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Сьогодні я б назвав це свято – Міжнародний день української жінки. Ви є нащадки цариці і княгині Агати Київської, яка правила Англією, княгині Анни, яка правила Францією, княгині Ольги, а також Роксолани. Наші жінки завжди правили Європою. Але московська навала весь час намагалася відібрати в нас історію: нас морили голодом, нас вбивали і зараз в черговий раз намагаються знищити. Втім, українському роду нема переводу. Тому що українська жінка – це не просто вродлива красуня і берегиня роду. Сьогодні наші жінки поруч з чоловіками боронять нашу державу. Низький уклін усім вам. Також я вдячний всім жінкам, які залишилися в громаді на місцях та продовжують працювати. Нехай цей рік буде для України переможним. Всім зичу бути здоровими, нехай ви та ваші рідні будуть щасливими. Зі святом вас! Слава Україні!» – привітав жінок начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку Захисниці Покровської громади були урочисто нагороджені медалями «За оборону рідної держави».

Під час заходу до Міжнародного жіночого дня також були відзначені працівниці комунальних установ, медикині, вчительки та виховательки, голови квартальних комітетів та працівниці Покровської міської ради та військової адміністрації, які роблять великий внесок у розвиток та підтримку місцевої громади. Вони отримали нагороди, подяки та почесні грамоти за невтомну працю та відданість справі.