Юрій Ключка в останній день в якості начальника Мирноградської міської військової адміністрації поспілкувався з журналістами. Він розповів, чому змінює місце роботи, і хто очолить Мирноградську громаду – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Нагадаємо, Юрій Ключка обійматиме посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації.

Він розповів, що як людина військова, обрав не кар’єрне зростання, а необхідність працювати на іншій посаді – інших причин для зміни місця роботи в нього не було.

Коли буде призначений новий начальник Мирноградської МВА, невідомо. До офіційного призначення виконувати обов’язки очільника громади буде заступник начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

Пан Ключка повідомив, що він буде всіляко допомагати завершити проект із забезпечення водою селища 5/6. Оцінювати свої майже півтора роки на посаді начальника міської військової адміністрації він не готовий, проте каже, що за свою роботу йому не соромно.

«Я вважаю, що я можу пройти по місту Мирнограду і всім подивитися в очі. Якщо я щось обіцяв і не зробив – для цього є об'єктивні причини», – наголосив Юрій Ключка.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Кабінет міністрів погодив призначення Юрія Ключки заступником голови Донецької облдержадміністрації. Розпорядженням президента України від 9 лютого його звільнено з посади начальника Мирноградської МВА.