Працююча економіка сьогодні – це міцний тил та важлива умова перемоги у війні. Електропостачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») звертається до усіх підприємств, які продовжують працювати, з проханням виконувати свої зобов’язання перед співробітниками, клієнтами та постачальниками.

Наразі більшість бюджетних установ та організацій продовжують отримувати фінансування з бюджетів різних рівнів. Це – водоканали, відомства, органи місцевого самоврядування, навчальні заклади, соціальні служби, комунальні підприємства тощо.

Електропостачальник YASNO звертається до бюджетних організацій та їх розпорядників коштів з проханням продовжувати сплачувати за спожиту електроенергію та не накопичувати заборгованість в умовах воєнного стану. Це надзвичайно важливо для роботи енергосистеми та підтримки економіки України в цілому.

В поточній ситуації необхідно забезпечити стабільне надходження коштів за електроенергію, які потрібні для закупівлі палива для генеруючих компаній, сировини та матеріалів для ремонту та відновлення пошкоджених електромереж, виплати заробітної плати шахтарям та енергетикам, які з ризиком для свого життя забезпечують стабільну роботу енергосистеми в умовах воєнного часу.

Зі свого боку YASNO робить усе можливе для допомоги енергетичному фронту та безкоштовно постачає електроенергію закладам критичної інфраструктури – державним та комунальним медичним установам, військовим та силовим структурам, а також виробникам хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях.

«Зараз як ніколи усі мають згуртуватися та робити свій внесок у перемогу. Ми дякуємо усім клієнтам, які відповідально ставляться до своїх обов’язків та продовжують розраховуватися за спожиті енергоресурси», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.