ДТЕК Донецькі електромережі продовжує роботу щодо поліпшення надійності й підвищення якості електропостачання. За 6 місяців компанія провела капітальний ремонт обладнання і технічне обслуговування 82 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, замінила 1,6 км дротів, 91 опору. Це підвищило якість і надійність електропостачання для понад 20 тис. жителів Покровська.

«Надійність електропостачання та комфорт наших клієнтів — наша основна задача. Для якісного і безперебійного електропостачання дуже важливі реконструкція електромереж та їх модернізація. Тому у 2020 році ми значно збільшили обсяги капітальних ремонтів та оновлення енергетичної інфраструктури Покровська», - зазначив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Ключовий проект 2020 року — капітальний ремонт двох ліній 6 кВ, які живлять західну частину міста. Це забезпечило надійне і безперервне електропостачання для 14 тис. клієнтів компанії. Також енергокомпанія провела реконструкцію двох повітряних ліній 0,4 кВ, встановила обладнання, що дозволяє оперативно управляти мережею та мінімізувати час на виробництво оперативних перемикань у високовольтних мережах міста.

До кінця 2020 року фахівці ДТЕК Донецькі електромережі встановлять 17 нових опор ліній електромереж, проведуть капітальний ремонт і технічне обслуговування 26 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів. У Покровську, Мирнограді та Родинському завершиться реконструкція трьох розподільних пунктів 6 кВ. Старе обладнання замінять на високотехнологічне, що відповідає сучасним вимогам. Це забезпечить світло і комфорт в будинках 23 тис. жителів цих міст.

dtek-dem.com.ua