З 08:00 до 17:00 по вівторках та п’ятницях мешканців Родинського приймають фахівці Покровського управління соцзахисту. Сьогодні до роботи мобільного офісу долучилися спеціалісти пенсійного фонду, перукар терцентру та волонтери благодійної організації Save the children. Відвідувачів чимало, і переважно це – переселенці та люди пенсійного віку.

«Люди звертаються з питань оформлення довідки внутрішньо переміщеної особи, допомоги від держави для ВПО, з питань щодо субсидії, пільг, видачі посвідчень, оформлення матеріальної допомоги», - розповідає заступниця начальника УСЗН Покровської МВА Олена Павленко.

Велика кількість питань від мешканців Родинського стосувалась пенсійних виплат.

Поки в одній кімнаті пояснювали премудрості нарахування пенсій, у сусідній – створювали красу – працював перукар. Обслуговує майстер Лариса як жінок, так і чоловіків. Жоден з клієнтів не йде від неї в поганому настрої.

Оформлювали сьогодні в мобільному офісі УСЗН і матеріальну допомогу від міжнародної благодійної організації.

Щотижня мобільний офіс управління соцзахисту працює в певному старостаті. Так, завтра - у Лисівській громаді. На прийом бажано приходити з паспортом, ідентифікаційним кодом, довідкою ВПО. А для отримання грошової допомоги – мати ще й банківський рахунок для зарахування коштів.

З якими нововведеннями знайомили сьогодні родинців, дізнаєтесь із сюжету ТК «Орбіта».