Сьогодні, 25 червня з нагоди 25-ї річниці Конституції України в Мирнограді відбувся патріотичний забіг від готелю «Уют» до Палацу культури «Україна», після чого пролунали привітання та розгорнули прапор України на площі біля палацу культури «Україна».

Під час урочистого заходу з привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олександр Брикалов.

«Шановні мирноградці! Вітаю Вас із Днем Конституції України, який ми сьогодні відзначаємо напередодні свята. Вважаю, що Конституція – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу, а саме: людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє України, ми маємо пам’ятати про це. Адже Україна починається з кожного з нас. І нам під силу будувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Я бажаю Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, миру та благополуччя. Нехай це свято додасть вам наснаги в роботі та житті на благо України! Дякую всім, хто долучився сьогодні до святкових заходів!» - зазначив міський голова Олександр Брикалов.

Після чого для присутніх виступили творчі колективи міста, пройшло урочисте розгортання великого Прапора України та вручення патріотичної символіки присутнім учасникам заходу.