Протягом тижня 15-21 січня на мешканців Покровська та громади чекають погодні гойдалки від восьми морозу до семи тепла. А також сніг, дощ, вітер та сонечко. Детальніше про погоду на цей період – у матеріалі, який ми зробили на основі даних сайту METEOPROG.com.

У понеділок, 15 січня, стовпчик термометра протягом дня знаходитиметься на позначках -7…-3°С, вдень піднімитеся до нуля. Весь день спостерігатиметься мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 5-7 м/с.

Вівторок, 16 січня, прогнозується хмарним. Вдень розпочнеться дощ, до якого ввечері доєднається мокрий сніг. Температура повітря прогнозується в межах -4…+4°С. Вітер південний, 7-10 м/с.

У ніч середи, 17 січня, очікується 0°С. Вранці синоптики прогнозують 5 морозу, вдень стовпчик термометра підніметься до -2°С, а до вечора знову впаде до -5°С. Доба буде хмарною з проясненнями та невеликим снігом. Вітер переважно західний, 7-4 м/с.

Четвер, 18 січня, прогнозується похмурим, без опадів. Температура повітря з -8°С вночі до вечора підніметься до 0°С. Вітер південно-східний, 2-9 м/с.

П’ятниця, 19 січня, пройде під знаком «плюс»: стовпчики термометрів з одного тепла піднімуться до семи. День буде похмурим та з дощем. Вітер південний, 10-7 м/с.

Ніч суботи, 20 січня, ще матиме плюс три градуси, але протягом дня температура знизиться до нуля. Вночі та вранці прогнозується дощ зі снігом. Увечері небо роз’ясниться. Вітер північний, 5-7 м/с.

У неділю, 21 січня, мороз з -4°С вночі до кінця дня послабшає до 0°С. Протягом дня очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 5-2 м/с.

Про погоду на цьому тижні для всієї України дізнаєтесь за посиланням.