День за днем кожен на своєму фронті продовжує боротися за мир в Україні. Збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська» компанії Метінвест Покровськвугілля щодня піклується про те, щоб і надалі випускати високоякісний концентрат.

«Свято-Варваринська» працює в штатному режимі. Об’єми збагачування менші, ніж у довоєнні часи, але фабрика переробляє все вугілля, що добувають сьогодні гірники шахтоуправління «Покровське», і потім вчасно відвантажує кожну тонну концентрату замовникам.

Підприємство продовжує роботу саме завдяки самовідданості його співробітників – чимало з них взяли на себе додаткові обов’язки та задачі. І в Компанії вже створили механізм для перегляду заробітних плат для таких крутих колег.

На фабриці вже працюють й кілька нових співробітників з інших регіонів області. Для працевлаштування потрібно звернутися безпосередньо на «Свято-Варваринську» або в Центр кар’єри Метінвест – вакансії є.

Безпека співробітників – понад усе! На фабриці облаштоване укриття із усім необхідним – запасом води, їжі щонайменше на 10 діб, засобами зв’язку та інтернетом, спальними місцями, приладами обігріву та спецвентиляцією.

Про ситуацію на інших підприємствах Групи Метінвест в умовах війни читайте в спеціальному лонгріді за посиланням: https://bit.ly/3Hfj71O.

Джерело: Метінвест Покровськвугілля