За спожите в листопаді блакитне паливо жителям регіону слід розрахуватися до 25 грудня. Клієнти, які приєдналися до постачання газу від YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), можуть оплатити рахунки в Особистому кабінеті на сайті dn.yasno.com.ua, через онлайн-кабінет банку, у відділенні банку чи пошти, в терміналах та на сайтах платіжних систем.

Сплачувати за природний газ та електроенергію без комісії, завантажувати рахунки, контролювати власне енергоспоживання можна в Особистому кабінеті YASNO. Якщо клієнт вже зареєстрований в онлайн-сервісі, то для відображення в одному акаунті інформації за особовими рахунками по електроенергії та газу слід:

  • у меню «Робота з особовими рахунками» у правому верхньому кутку Особистого кабінету вибрати опцію «Додати особовий рахунок»;
  • вказати П.І.Б., область та особовий рахунок, зазначений у повідомленні про приєднання та у платіжці за газ;
  • у полі «ЦОК» обрати варіант «Послуги з газопостачання»;
  • внести суму останнього платежу за постачання газу та ЕІС-код (персональний газовий номер, який можна знайти у рахунку або онлайн-кабінеті попереднього постачальника).

Реєстрація відбудеться автоматично. Якщо не вказати суму останньої оплати й ЕІС-код, то обліковий запис буде підтверджено адміністратором.

Додавши в акаунт особовий рахунок по газу, ви можете без комісії cплачувати в Особистому кабінеті за спожите блакитне паливо. Для цього потрібно:

  • натиснути кнопку «Оплатити» на головній сторінці сервісу;
  • на сторінці оплати обрати платіжну систему, через яку бажаєте здійснити розрахунок: Portmone або ПриватБанк;
  • внести дані банківської карти та підтвердити оплату.

Розрахуватися за спожитий газ можна також через онлайн-кабінет вашого банку, у відділенні банку чи пошти, в терміналах та на сайтах платіжних систем. Реквізити для оплати розміщені на сайті YASNO в розділі «Газ». Вказані вони й у платіжках, які постачальник доставляє у поштові скриньки клієнтів.

«Приєднавшись до постачання газу від YASNO, клієнти отримують зручні онлайн-сервіси, вигідну ціну на газ – 6,49 грн/м3 з ПДВ у грудні, обслуговування в комфортних енергоофісах, знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності», – акцентував директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Нагадаємо, приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті, у Viber, енергоофісах або відділеннях ПУМБ у Краматорську, Слов’янську та Соледарі. Для цього слід заповнити в електронному або письмовому вигляді заяву-приєднання й надати копії паспорта, ІПН, останнього рахунку за постачання газу та документу, що підтверджує право власності на нерухомість і, відповідно, на укладення договору із компанією-постачальником.