Комунальники Покровська ще з учорашнього вечора розпочали ліквідацію масштабних пошкоджень після негоди, а сьогодні благоустрій міста продовжився. Про хід робіт розповів заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

«Продовжуємо роботи по усуненню надзвичайної ситуації, яка склалася внаслідок стихійного лиха. Це і чисельні пориви дротів, багато зламаних дерев. У нас створені ремонтні бригади, які дозволяють цілодобово, незважаючи на вихідні або святкові дні, виконувати роботи по усуненню наслідків», – зазначив Олексій Стебель.

За його словами, працівники Багатогалузевого комунального підприємства розпочали роботи ще учора ввечері, відразу після закінчення буревію. Вони прибирали повалені дерева та шифер, який знесло вітром з будинків, звільняли від гілок проїжджі частини.

Сьогодні продовжуються роботи з обпилювання дерев, які мають пошкодження, чи розпилу тих, що зламалися.

Працюють 4 бригади, задіяні 6 одиниць техніки.

«Силами інших комунальних підприємств виконуємо роботи по усуненню недоліків у розрізі кожного КП. І сподіваємося, що в найближчий час ми закінчимо всі роботи з усунення численних наслідків негоди, і громада буде жити в звичайному режимі», – підсумував Олексій Стебель.

Раніше повідомлялося, що ввечері 14 липня у Покровську вирував буревій, який спричинив багато пошкоджень.

Відео: Покровська МВА