Сьогодні, 24 листопада заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін представив голову Вугледарської військово-цивільної адміністрації Сергія Новікова, який до призначення на посаду працював першим заступником голови Покровської райдержадміністрації.

«Представляю вам нового керівника. Розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 22 листопада 2021 року призначено Новікова Сергія Сергійовича керівником Вугледарської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області», - сказав Вадим Філашкін.

Сергій Новіков подякував за високу довіру.

«Я усвідомлюю велику відповідальність, надану мені державою. Впевнений, що мій досвід роботи на керівних посадах буде сьогодні в нагоді. Будемо працювати і буде результат на благо як громади, так і області, і держави в цілому», - сказав Сергій Новіков.

Нагадаємо, 19 лютого 2021 року Указом Президента України №61/2021 «Про утворення та реорганізацію військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області» було утворено Вугледарську міську військово-цивільну адміністрацію Волноваського району Донецької області.

Прес-служба ДонОДА