Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на території Покровської громади Донецької області, мають змогу отримати грошову допомогу на оренду житла. Про це повідомила громадська організація «Клуб рибалок України».

Починаючи з 6 лютого і до 11 лютого 2024 року включно триває попередня реєстрація ВПО на отримання грошової компенсації за послуги оренди житла.

Грошова компенсація може бути надана сімʼям ВПО, які були переміщені після 24.02.2022 р. та які НЕ отримували за останні 30 днів грошову допомогу від недержавних фондів у розмірі 3600 грн на місяць та які НЕ отримували за останні 120 днів грошову допомогу від недержавних фондів у розмірі 10800 грн, а також мають можливість надати копію договору оренди та копію (скан- або фото-копію) документів права власності від орендодавця на житло.

Після заповнення анкети буде проведена оцінка та відбір заявок, які відповідають зазначеним критеріям. З сімʼями, які можуть надати підтверджуючи документи, звʼяжуться по телефону представники/-ці ГО «Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб» та запросять до офісу для подальшої реєстрації на виплати.

Сума грошової компенсації дорівнює 19 728 грн на одну адресу, за якою проживає сім'я.

Попередня реєстрація та додаткова інформація доступна за посиланням: https://forms.gle/cBiVeVkjBAgu6oBQ7

Кількість реєстрацій обмежена можливостями проєкту. Після реєстрації необхідної кількості отримувачів допомоги форма буде закрита.

Проєкт «Допомога соціально незахищеним верствам населення в рамках підготовки до зими 2023-2024» реалізується БО «БФ «Посмішка ЮА» у партнерстві з ГО «Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб» за фінансування Гуманітарного фонду для України.