КП «Покровськводоканал» обслуговує 34 351 особовий рахунок населення та має 549 договорів з юридичними особами. Зараз на підприємстві тривають роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду 23-24 років. Вже виконана заміна 3406 метрів водопровідних мереж, що складає 114% від запланованої кількості. Також фахівці підприємства виконали заміну 60 метрів каналізаційних мереж. Ця робота триватиме й надалі.

«На теперішній час ми вже виконали більшість із запланованого обсягу робіт. У деяких роботах результат складає близько 120%. Це дуже багато. Тому що в нас є і час, і можливості в запасі. На сьогодні виконуються планові роботи по заміні водопровідних труб. Підрахунок йде на кілометри. Виконується заміна каналізаційних мереж та ремонт зливової каналізації. Зараз ведуться роботи на 3 об'єктах на вулиці Європейська. Сподіваюся, що зимовий період ми зустрінемо підготовленими і будемо мати можливість якісно надавати послуги мешканцям», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

У той час, коли у Покровській ТГ пробурені та облаштовані 250 свердловин, перед підприємством КП «Покровськводоканал» постало питання щодо не сплати населенням за послуги водовідведення.

Які способи виходу з цієї ситуації пропонує підприємство – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».