Через знеструмлення Карлівської фільтрувальної станції відсутнє водопостачання в деяких населених пунктах, до інших вода подається за графіком. Про це повідомили в Селидівській міській військовій адміністрації.

«Знеструмлена Карлівська фільтрувальна станція, централізоване водопостачання відсутнє в місті Українськ, смт Цукурине, селах Петрівка та Григорівка. Вода подається за графіком у місто Селидове та смт Вишневе», – повідомляють про ситуації з водопостачанням громади в Селидівській МВА.

Про водопостачання за графіком повідомили і в Мирноградській міській військовій адміністрації. Зазначається, що графік подачі води на Мирноград починає діяти о 00:00 14 грудня.

Як відомо, споживачі Покровської групи міст отримують воду з двох джерел: Карлівського водосховища та альтернативного джерела водопостачання.

За недостатньої кількості води її постачання до Покровська та Мирнограда відбувається за графіком 3-1-3: три дні вода надходить до мешканців центральної та південної частини Покровська, один день відведено КП «Компанія «Вода Донбасу» для виконання технологічних процесів, наступні три дні воду отримують мешканці Мирнограда та північної частини Покровська (селище Динасового заводу, «8 група»).