53-річний підприємець з Покровська, якого викрили на зберіганні та збуті контрафактного алкоголю, намагався підкупити старшого слідчого поліції за 4 тисячі доларів. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Чоловік, незважаючи на заборону, продавав фальсифіковані алкогольні напої місцевим мешканцям. Серед асортименту були як слабоалкогольні напої, так і міцні горілчані вироби. Під час проведення слідчих дій поліцейські виявили у фігуранта вантажівку «МАН», заповнену алкоголем», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили контрафакт та розпочали кримінальне провадження.

Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував старшому слідчому 4 тисячі доларів – у якості винагороди за закриття кримінальної справи та повернення вилучених алкогольних напоїв.

Старший слідчий звернувся із рапортом до Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Оперативники ДВБ та слідчі обласної поліції затримали підприємця одразу після передачі грошей поліцейському. Зловмиснику вже оголошено про підозру за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Йому загрожує до 8 років тюрми.

Процесуальне керівництво здійснює Донецька обласна прокуратура. У прокуратурі повідомляють, що до суду спрямовано клопотання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.