Покровські поліцейські затримали грабіжника, який зірвав з жінки золотий ланцюжок. Зловмисником виявився мешканець Костянтинівки, який приїхав до Покровська аби «покращити» свій матеріальний стан. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

У середині червня до поліції Покровська звернулась 44-річна місцева мешканка, яка повідомила, що на вулиці незнайомий чоловік зірвав з неї золотий ланцюжок з кулоном та втік.

На розкриття злочину були орієнтовані наряди поліції, але затримати за «гарячими слідами» злочинця не вдалось. Пошуки грабіжника продовжувались. Оперативниками були опитані можливі свідки злочину, за описом потерпілої складений фотопортрет підозрюваного, перевірені особи, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Під час проведення оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції отримали інформацію про те, що викрадене майно було збуто у м. Костянтинівка. При перевірці даної інформації та записів камер відеоспостережень оперативники встановили особу грабіжника. Ним виявився 33-річний мешканець Костянтинівки, який для «покращення» свого майнового стану вирішив приїхати до Покровська та вчинити злочин.

Викрадений ланцюжок з ладанкою вилучений у якості речових доказів.

Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєння злочину передбаченого ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Триває досудове розслідування.