Сьогодні представники влади Покровська передали військову амуніцію співробітникам підприємств, які задіяні в життєзабезпеченні міста. Покровчани отримали бронежилети, спецодяг, пластини та тепловізор – повідомляє Покровська міськрада.

Це стало можливим завдяки підтримці компанії «Метінвест», яка з найперших днів війни розгорнула гуманітарний фронт.

«У першу чергу бронежилети та форму ми передамо працівникам наших комунальних служб, щоб вони мали можливість виконувати свою роботу в безпечних умовах», – зазначив покровський міський голова Руслан Требушкін. 

Начальник комунального відділу Дмитро Візенков зауважив, що сьогодні працівникам комунальних структур доводиться розбирати наслідки прольотів, а це дуже небезпечна робота. 

Усім необхідним для виконання своїх обов’язків також забезпечили представників ЗМІ та тероборони. 

«Ці бронежилети вкрай необхідні. Зараз йде війна, але у місті продовжують працювати комунальні служби. Вони надають послуги людям, а наше завдання як міської влади – зберегти життя наших працівників, – зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. –  До того ж дякую депутатському корпусу за те, що виділяють кошти на забезпечення наших добробатівців та тероборони. Частина бронежилетів та форма піде їм, а також представникам місцевих ЗМІ. Адже у Донецькій області кожен сьогодні наражається на ризик. Багато жителів нашої громади вже виїхали до безпечних місць, але є ті, хто залишився.  Ми закликаємо виїхати якомога більше людей, аби вберегти життя наших мешканців».