Для отримання військово-облікового документа нині не потрібно відвідувати ТЦК та СП. Таку послугу надають у Покровському центрі надання адміністративних послуг. Про це розповіла начальниця установи Алевтина Жук.

Для уточнення своїх даних до Покровського ЦНАПу звертаються військовозобов’язані Покровської та сусідніх громад. Після проходження процедури тут можна отримати військово-обліковий документ із QR-кодом, за яким перевіряється дійсність документа.

«Ті, хто оновлював дані та отримував витяг з печаткою та підписом, можуть звернутися ще раз до нашого ЦНАПу для формування військово-облікового документа. Військовозобов’язаний приходить до нашого ЦНАПу, надає свої актуальні дані, адміністратор вносить їх в реєстр, дані автоматично переносяться до «Оберігу», і далі вже формується сам документ», – розповіла начальниця Покровського ЦНАПу Алевтина Жук.

Для отримання військово-облікового документа не потрібен попередній запис – адміністратори працюють з такими відвідувачами за живою чергою. Великої черги з бажаючих отримати такий документ немає, актуалізація даних військовозобов’язаних займає кілька хвилин.

Починаючи з 20 травня, до Покровського ЦНАПу звернулося понад 1600 військовозобов’язаних.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в застосунку Резерв+ став доступним електронний військово-обліковий документ.