У Покровську постраждав пасажир скутеру, у Добропільському районі - двоє пасажирок легковика, а в Добропіллі невідомий автомобіль скоїв наїзд на велосипедиста та втік. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

У суботу, 20 червня, до чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста сталася ДТП за участю автомобіля ВАЗ 2104 та скутера.

 

Під час огляду місця події співробітники поліції встановили, що автомобіль та скутер рухалися у попутному напрямку. Автомобіль почав повертати, а водій скутера 1986 року народження не встиг зреагувати та зіткнувся з автівкою. У результаті аварії пасажир скутера 1991 року народження отримав травми та був госпіталізований.

 

Того ж дня у с. Ганнівка Добропільського району трапилася дорожньо-транспортна пригода між автомобілями Volkswagen, ВАЗ 2101, ВАЗ 21099 та ВАЗ 2115. На місці події працювала слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції.

Встановлено, що у зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту на даній ділянці дороги ускладнений. 47-річний водій автомобіля Volkswagen відволікся від керування автомобілем, в результаті чого зіткнулися чотири автівки. У цій аварії постраждали дві пасажирки автомобіля ВАЗ 2101. Жінки були госпіталізовані до місцевої лікарні. 

А минулої ночі у м. Добропілля отримав травми 35-річний велосипедист. Поліцейські встановили, що близько 01.35 чоловіка на велосипеді збив невідомий автомобіль. Винуватець ДТП втік з місця події. Постраждалий отримав незначні травми.

 

Наразі співробітники Добропільського відділення поліції вживають заходів, направлених на встановлення водія автомобіля.

Якщо Ви стали очевидцем цієї аварії або маєте інформацію щодо її обставин, поліція просить звернутися за номерами: 102, (06239) 52-11-07 або 050 -020-98-46;

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.