Покровська міська військова адміністрація та ЦПМСД розробили новий графік роботи сімейних лікарів на приєднаних територіях Покровської громади. Відтепер щовівторка ведеться прийом пацієнтів у Срібненському та Новотроїцькому, щочетверга – у Лисівському старостинському окрузі.

Як повідомляють у Покровській МВА, графік змінено у зв’язку зі збільшенням кількості звернень за медичною допомогою від мешканців приєднаних територій. Від початку війни це питання загострилося: у всіх наявних медичних пунктах старостинських округів працювали медсестри, а лікар приймав раз на два тижні.

«Коли до нас приїжджав очільник Покровської МВА Сергій Добряк, місцеві мешканці йому озвучили побажання, щоб у Лисівці вів прийом сімейний лікар щотижня. У багатьох людей немає можливості дістатись міста. Це займає багато часу та коштів. Тож, дуже добре і зручно, що зараз прийом відбуватиметься щотижня. Людей оглядають, роблять призначення. Усі задоволені», – зазначила староста Лисівського старостинського округу Юлія Кабанець.